VIDEO Femeie din localitatea tulceană Balabancea, rănită grav după explozia unei butelii. Ea a fost preluată de elicopterul SMURD de la Constanța

Femeie rănită grav după explozia unei butelii. FOTO ISU Tulcea

O femeie în vârstă de 65 de ani, din localitatea Balabancea, a fost rănită grav, în dimineața zilei de vineri, 18 iunie, după ce o butelie a explodat în bucătăria locuinței sale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, incidentul a avut loc în jurul orei 08.10, iar la fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Tulcea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Hamcerca, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

„Aceștia au constatat că explozia a fost urmată de un incendiu, fiind provocată de o acumulare de gaze în încăpere. Incendiul a fost stins în limitele găsite, fiind afectate acoperișul și bunurile din bucătărie. Cauza probabilă de producere a exploziei este aparat de gătit defect”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Femeia, aflată în stare gravă, a fost preluată de echipajul aeromedical SMURD Constanța și a fost transportată la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*