Polițiștii continuă cercetările în cazul accidentului naval de pe Canalul Olguța

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii tulceni continuă cercetările în cazul accidentului naval de pe Canalul Olguța.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 17 septembrie 2023, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident naval la intrarea Canalelor Șontea cu Olguța, pe raza localității Mila 23, comuna Crişan, județul Tulcea.

În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Secţiei 1 Politie Rurală Tulcea, care a procedat la efectuarea de activități specifice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa și distrugere.

De asemenea, întrucât în urma impactului, un pasager, bărbat, în vârstă de 68 de ani, de origine germană, a căzut din barcă, cercetările continuă în vederea identificarii bărbatului în cauză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*