FOTO Un bărbat a fost găsit decedat într-un canal de irigații din Văcăreni, în care a căzut cu buldozerul

Conducătorul utilajului a fost găsit decedat. FOTO ISU Delta Tulcea

Un bărbat a fost găsit înecat într-un canal de irigații de pe raza localității Văcăreni, după ce a căzut cu buldoexcavatorul pe care îl conducea, de pe mal. A fost nevoie de intervenția scafandrilor ISU Delta pentru a-l căuta sub apă.

În seara de 30 septembrie, în jurul orei 18.10 o persoană a anunțat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112 că un buldozer este căzut într-un canal de pe raza comunei Văcăreni. La locul indicat au fost trimiși zece pompieri și doi scafandri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială de scafandri.

S-a reușit scoaterea pe uscat a buldozerului, care era gol și pentru că nu erau cunoscute împrejurările prin care buldozerul a ajuns în canal, au fost demarate căutările conducătorului utilajului împreună și cu echipaje de poliție.

Din nefericire, bărbatul de 55 de ani a fost găsit decedat în canal, prins în vegetația deasă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*