Video Editorial: Daniel Albuleț de la Rina Fashion, despre nevoia de a lucra cu un specialist în înfrumusețare

Daniel Albuleț, hairstylist și Manager Rina Fashion Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Daniel Albuleț, hairstylist și Manager Rina Fashion Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

De câte ori nu te-ai gândit că imaginea ta poate fi “aranjată” și acasă, dar rezultatul nu a fost cel mai reușit?

Daniel Albuleț, hairstylist și manager la Rina Fashion Tulcea este specialistul care lansează o nouă rubrică pe Tulcea NEWS: aceea de video-editoriale cu oamenii care caută perfecțiunea în domeniul lor și care vin cu sfaturi, idei sau deschid noi trenduri în materie.

Vrei să intri în contact cu Daniel Albuleț? Poți să îl găsești la sediul saloanelor sale de pe Strada Păcii, nr. 6, Tulcea (0240 512 686) sau pe Strada Isaccei, în Blocul 112 (0240 510 428). Rina Fashion este și online pe rinafashion.ro sau pe Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*