AJOFM Tulcea organizează, la sfârșitul acestei săptămâni, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă

Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea. FOTO AJOFM Tulcea

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea organizează vineri, 14 octombrie, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă. Evenimentul se va desfășura în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Tulcea, începând cu ora 09.30.

Acțiunea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea face parte din seria de evenimente dedicate creșterii șanselor de ocupare a șomerilor, în special a tinerilor absolvenți – promoția 2022. Până la această dată au fost contactați 267 de agenți economici, dintre aceștia și-au anunțat participarea 33 de angajatori, oferind 372 de locuri de muncă vacante.

Principalele locuri de muncă oferite de către angajatorii tulceni sunt în următoarele ocupații:

  • Pentru studii superioare (5 locuri de muncă): director tehnic, inginer geodez, inginer energetic, inginer calitate, manager relații clienți.
  • Pentru persoanele fără studii superioare (367 de locuri de muncă): dulgher, operator la mașini-unelte cu comandă numerică, stivuitorist, ospătar, barman, brutar, patiser, lucrător bucătărie, cofetar, operator calculator, operator CNC, lucrător comercial, ambalator manual, confecționer textile, mecanic industria alimentară, lucrător prelucrare pește, reglor benzi montaj, tâmplar mecanic la rindeluit, femeie de serviciu, agent vânzări, colector credite, coordonator CTC, agent de asigurare, tranșator, inspector asigurări, casier, lăcătuș mecanic, fierar, sudor, zidar, rigipsar, electrician, motostivuitorist, buldoexcavatorist, operator pompă beton, electrician panouri voltaice, gestionar, tehnician energetic, frezor universal, tehnician echipamente, șofer, vopsitor, sablator, mecanic, polizator, strungar universal, instalator, rectificator universal, alimentator-încălzitor de materiale, mecanic mașini de cusut industriale, electrician de întreținere și reparații, laborant chimist, mașinist, șlefuitor, muncitor necalificat, montator subansamble și montator, reglor și depanator de ascensoare.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la această nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă pot depune situația privind locurile de muncă vacante oferite în cadrul acestui eveniment la sediul AJOFM Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10, telefon: 0240/516858, fax: 0240/512171 sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituției: tulcea@anofm.gov.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*