Trei persoane rănite într-un accident rutier petrecut în apropierea localității Cataloi

Polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au intervenit vineri, 14 iulie, în urma unui apel de urgență privind un accident rutier petrecut în apropierea localității Cataloi.

Potrivit informațiilor preliminare, două autoturisme s-au ciocnit la intersecția DN 22A – E87, iar impactul a rezultat în rănirea a trei persoane. La volanul celor două mașini se aflau doi bărbați, în vârstă de 37, respectiv 27 de ani. Un pasager aflat într-unul dintre autoturisme a fost și el rănit în urma accidentului. Toți cei trei au fost transportați de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

După producerea incidentului, polițiștii au efectuat teste cu aparatul etilotest asupra conducătorilor auto implicați în accident, iar rezultatele au indicat că aceștia nu consumaseră alcool. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea evenimentului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*