VIDEO Accident rutier în apropiere de Murighiol. Patru persoane au ajuns la spital

Accident rutier în apropiere de Murighiol. FOTO ISU Tulcea

Un accident rutier a avut loc astăzi în apropiere de Murighiol, iar patru persoane au ajuns la spital.

În urmă cu puțin timp, pompierii Detașamentului Tulcea au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și șapte subofițeri  în apropiere de localitatea Murighiol, la un accident rutier soldat cu patru victime din care două încarcerate.

Ajunși la locul evenimentului, salvatorii tulceni au evacuat dintr-un autoturism două persoane, un bărbat și o femeie pe care le-au predat echipajelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea.

Ocupanții celui de-al doilea autoturism s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție.

Toate cele patru victime, trei bărbați și o femeie urmează să fie transportate la unitate spitalicească pentru investigații de specialitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*