AJOFM Tulcea anunță existența a peste 200 de locuri de muncă vacante în Irlanda

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea anunță că angajatorul Musgrave-SuperValu Store, din Irlanda, oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 205 locuri de muncă vacante pentru asistent vânzări, în diverse localități din Irlanda.

Potrivit AJOFM tulcea, Musgrave Group este cel mai mare distribuitor de produse alimentare din Irlanda. SuperValu face parte din grup și este un lanț de supermarket-uri cu 223 de magazine (https://www.youtube.com/user/SuperValuIreland).

Responsabilitățile postului: asistentul de vânzări va trebui să se asigure că satisfacția clienților este prioritatea numărul unu. Va interacționa cu fiecare client și va inspira cumpărătorii prin cunoștințe și expertiză.

Cerințe: candidatul ideal trebuie să aibă competențe excelente de comunicare, atenție la detalii. Se caută persoane orientate către client, organizate, flexibile, capabile să lucreze independent dar și în echipă, pasionate de mâncare.

Limbi străine: candidații trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional.

Plata muncii: 22.800 – 23.900 euro brut/an.

Alte beneficii: Angajatorul suportă valoarea zborului și a cazării în primele două săptămâni, ulterior oferă sprijin pentru închirierea pe termen lung a unei locuințe în apropierea locului de muncă. Se asigură program flexibil + instruire.

Durata contractului: nedeterminată, normă întreagă.

Modalitatea de aplicare: Se trimite CV în limba engleză la gavin.caird@welfare.ie cu subiectul „2259126-Sales Assistant”.

Data limită de înscriere: 28 februarie 2023.

Persoanele care sunt interesate să ocupe locurile de muncă vacante se pot informa accesând site-ul www.anofm.ro/EURES, pot solicita informații la numărul de telefon 0240/516.858 sau prin intermediul e-mailului elena.diaconu.tl@anofm.gov.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea din strada Grigore Antipa, nr. 10, camera 107, etajul 1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*