Văcuță salvată de pompierii tulceni după ce căzuse într-un beci

Văcuță salvată de pompierii tulceni după ce căzuse într-un beci. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină în seara zilei de miercuri, 1 septembrie, în localitatea Grindu pentru extragerea unei bovine căzute într-un beci.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat de urgență 7 subofițeri cu o autospecială de intervenție.

„Pompierii militari, împreună cu șase localnici, au improvizat o rampă și, cu ajutorul furtunurilor, au reușit să scoată vaca, de aproximativ 400 de kg, teafără și nevătămată, în aproximativ o oră de la încredințarea misiunii”, au precizat reprezentanți ai ISU Tulcea.

Pentru evitarea producerii unor astfel de cazuri, pompierii tulceni recomandă cetățenilor supravegherea permanentă a animalelor proprii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*