Viață și Sănătate: Dr. Ionuț Alin Mergeanu de la OCH vorbește despre patologia cronică din ortopedie

Dr. Ionuț Alin Mergeanu. FOTO Tlnews.ro

Dr. Ionuț Alin Mergeanu, medic specialist Ortopedie-Traumatologie la Ovidius Clinical Hospital, vorbește în acest videoeditorial despre patologia cronică din ortopedie. Aici intră coxartrozele, gonartrozele, care sunt distrugerile articulare de la nivelul șoldului și genunchiului, deformările piciorului, patologia cronică a umărului. Acestea sunt rezolvate la Spitalul Ovidius Clinical Hospital. Un alt lucru care mai este abordat de către specialiștii OCH îl reprezintă patologia coloanei, în cadrul căreia intră hernie de disc și stenozele de canal.

Specialiștii OCH te așteaptă cu informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*