FOTO VIDEO Incendiu masiv în localitatea tulceană Greci. O casă și un depozit de croitorie au fost cuprinse de flăcări

Incendiu masiv în localitatea Greci, Tulcea. FOTO Cătălin Schipor / TLnews.ro
Incendiu masiv în localitatea Greci, Tulcea. FOTO Cătălin Schipor / TLnews.ro

Un incendiu de mari proporții a izbucnit miercuri, 24 octombrie, în localitatea Greci din județul Tulcea.

Flăcările au pornit de la o casă din sat și s-au extins rapid la depozitul unei firme care se ocupa cu activități de croitorie. Materialele textile, puternic combustibile, au făcut ca un nor negru de fum să se extindă deasupra localității.

“Intervin 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Secția de pompieri Măcin pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o fabrica de textile. Cea de a treia este pe drum, deasemenea de la Detașamentul de pompieri Tulcea au fost trimise 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. La momentul apelului pompierii din cadrul Secției de pompieri Măcin interveneau la lichidarea unui incendiu care se manifesta la o casă în localitatea Măcin”, a precitat purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Florentin Daciu. 

La fața locului comanda intervenției a fost preluată de Prim-adjunctul Inspectorului Șef, Locotenent colonel Șoavă Vasile. Intervenția s-a dovedit a fi una dificilă din cauza incendiului generalizat și a vântului care face totul mai greu de stăpânit.

Revenim cu informații și imagini. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*