FOTO VIDEO Incendiu masiv în localitatea tulceană Greci. O casă și un depozit de croitorie au fost cuprinse de flăcări

Incendiu masiv în localitatea Greci, Tulcea. FOTO Cătălin Schipor / TLnews.ro
Incendiu masiv în localitatea Greci, Tulcea. FOTO Cătălin Schipor / TLnews.ro

Un incendiu de mari proporții a izbucnit miercuri, 24 octombrie, în localitatea Greci din județul Tulcea.

Flăcările au pornit de la o casă din sat și s-au extins rapid la depozitul unei firme care se ocupa cu activități de croitorie. Materialele textile, puternic combustibile, au făcut ca un nor negru de fum să se extindă deasupra localității.

“Intervin 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Secția de pompieri Măcin pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o fabrica de textile. Cea de a treia este pe drum, deasemenea de la Detașamentul de pompieri Tulcea au fost trimise 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. La momentul apelului pompierii din cadrul Secției de pompieri Măcin interveneau la lichidarea unui incendiu care se manifesta la o casă în localitatea Măcin”, a precitat purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Florentin Daciu. 

La fața locului comanda intervenției a fost preluată de Prim-adjunctul Inspectorului Șef, Locotenent colonel Șoavă Vasile. Intervenția s-a dovedit a fi una dificilă din cauza incendiului generalizat și a vântului care face totul mai greu de stăpânit.

Revenim cu informații și imagini. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*