Ziua Națională a Veteranilor, marcată la Tulcea

Ziua Națională a Veteranilor, marcată la Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la ceremonialul militar și religios organizat cu ocazia Zilei Naționale a Veteranilor de Război.

Instituită prin Hotărârea de Guvern nr. 1222/10.10.2007, Ziua Veteranilor de Război este marcată anual, la 29 aprilie, în semn de recunoaştere a meritelor acestora pentru tot ce au realizat în vederea asigurării apărării  independenţei, suveranităţii, integrităţii teritoriale şi a intereselor României.

„Pentru toți românii, veteranii de război echivalează cu noțiunea de profesionalism, devotament, vitejie. Pentru noi, veteranii de război sunt eroism, sunt disciplină. Sunt cei care au lăsat în urmă familii și prieteni și care au pornit pe drumul salvării României. De pe frontul de luptă, ei ne-au garantat România de astăzi, România liberă, România suverană. Avem, astăzi, oportunitatea de a ne înclina cu respect în fața acestor veterani și de a ne arăta aprecierea pentru contribuția lor la apărarea independenţei, suveranităţii, integrităţii teritoriale şi a intereselor României de-a lungul istoriei. La mulți ani tuturor!“ a transmis, în cadrul evenimentului, Ștefan Coman.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*