Un tulcean a fost arestat pentru 30 de zile după ce a furat trei ambarcațiuni și cinci motoare de barcă de pe brațul Sfântu Gheorghe

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un tulcean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a furat trei ambarcațiuni și cinci motoare de barcă de pe brațul Sfântu Gheorghe.

Polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța- Biroului Judeţean de Poliție Transporturi Tulcea, au probat activiatatea infractioanala într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe Langa Judecatoria Tulcea, ocazie cu care a fost identificat un bărbat, în vârstă de 34 ani din localitatea Sarichioi, județul Tulcea, bănuit că în perioada ianuarie – septembrie 2022 ar fi sustras trei ambarcatiuni şi cinci motoare montate pe ambarcatiuni, toate aflate pe brațul Sf. Gheorghe al fluviului Dunărea, în diferite locuri, creând un prejudiciu total de 53.000 lei. Au fost recuperate toate cele cinci motoare, precum şi două ambarcatiuni, toate bunurile fiind predate persoanelor vătămate.

Bărbatul în cauză a fost reținut la data de 07.09.2022, pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracțiunilor de “Furt calificat în scop de folosinţă” și ,,Furt”, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea.

La data de 08.09.2022, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

În continuare, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*