Trei bărbați cu vârste între 17 și 33 ani, prinși de polițiștii din Babagad după ce au comis mai multe furturi și tâlhării

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 33 de ani au fost prinși de polițiștii din Babadag după ce au comis mai multe furturi din locuințe și tâlhării în cursul anului trecut.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unui număr de 3 infracțiuni de tâlhărie și 3 infracțiuni de furt din locuință, polițiștii Poliției Oraș Babadag au identificat doi bărbați, de 33, respectiv 22 de ani și un minor în vârstă de 17 ani din Babadag, bănuiți de săvârșirea faptelor, în perioada 1 februarie 2018- 1 ianuarie 2019.

La data de 1 februarie, bărbații au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea. Ulterior, ei au fost prezentați Judecătoriei Babadag cu propunere de arestare preventivă. Bărbații de 22 de ani și de 33 de ani au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar tânărul de 17 ani a fost arestat la domiciliu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*