Trei bărbați cu vârste între 17 și 33 ani, prinși de polițiștii din Babagad după ce au comis mai multe furturi și tâlhării

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 33 de ani au fost prinși de polițiștii din Babadag după ce au comis mai multe furturi din locuințe și tâlhării în cursul anului trecut.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unui număr de 3 infracțiuni de tâlhărie și 3 infracțiuni de furt din locuință, polițiștii Poliției Oraș Babadag au identificat doi bărbați, de 33, respectiv 22 de ani și un minor în vârstă de 17 ani din Babadag, bănuiți de săvârșirea faptelor, în perioada 1 februarie 2018- 1 ianuarie 2019.

La data de 1 februarie, bărbații au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea. Ulterior, ei au fost prezentați Judecătoriei Babadag cu propunere de arestare preventivă. Bărbații de 22 de ani și de 33 de ani au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar tânărul de 17 ani a fost arestat la domiciliu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*