Un tânăr din Malcoci a fost arestat preventiv după ce a întreținut acte sexuale cu o fată de 15 ani. El a înregistrat scenele cu un telefon și le-a arătat unei alte persoane

barbat cu catuse arestat politia romana
Trei bărbați, căutați de autoritățile belgiene pentru constituirea unui grup infracțional organizat și furt calificat, prinși în Tulcea

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Malcoci a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a întreținut acte sexuale cu o fată de 15 ani din localitate. El a filmat scenele respective cu un telefon mobil și le-a arătat unei alte persoane.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Tulcea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Tulcea, au probat activitatea infracțională a unui tânăr, de 23 de ani, din comuna Malcoci, județul Tulcea, care, la data de 5 aprilie, ar fi întreținut acte sexuale cu o minoră de 15 ani, din Malcoci.

Tânărul ar fi înregistrat scenele cu un telefon mobil, arătând ulterior altei persoane imaginile. Pe data de 20 mai, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de 21 mai,  Tribunalul Tulcea a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pornografie infantilă printr-un sistem informatic.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*