Un tânăr din Malcoci a fost arestat preventiv după ce a întreținut acte sexuale cu o fată de 15 ani. El a înregistrat scenele cu un telefon și le-a arătat unei alte persoane

barbat cu catuse arestat politia romana
Constănțean cu permisul suspendat, prins la volan în stare de ebrietate pe o stradă din Tulcea. FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Malcoci a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a întreținut acte sexuale cu o fată de 15 ani din localitate. El a filmat scenele respective cu un telefon mobil și le-a arătat unei alte persoane.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Tulcea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Tulcea, au probat activitatea infracțională a unui tânăr, de 23 de ani, din comuna Malcoci, județul Tulcea, care, la data de 5 aprilie, ar fi întreținut acte sexuale cu o minoră de 15 ani, din Malcoci.

Tânărul ar fi înregistrat scenele cu un telefon mobil, arătând ulterior altei persoane imaginile. Pe data de 20 mai, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de 21 mai,  Tribunalul Tulcea a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pornografie infantilă printr-un sistem informatic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*