Judetul Tulcea intră sub Cod Galben de inundații în urma ploilor din ultima perioadă

Dunărea la Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Dunărea la Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de inundații pentru perioada următoare ca urmare a volumului mare de apă revărsat în albiile râurilor și în Dunăre în urma fenomenelor meteorologice din ultima vreme.

Potrivit specialiștilor, se vor înregistra creșteri importante de debite și niveluri pe sectorul românesc al Dunării, cu depășirea fazelor de apărare. A fost emis Cod Galben de inundații pentru intervalul 8 iunie, ora 6.00 și 16 iunie, ora 16.00.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*