Incendiu la o casă din Niculițel în ajunul Anului Nou

Pompieirii au reușit să limiteze și să stingă incenidul izbucnit la locuință. FOTO ISU Delta Tulcea

O familie din localitatea Niculițel a rămas fără acoperiș deasupra capului chiar în ultima zi din an, după ce casa le-a luat foc de la coșul de fum.

Alarma s-a dat în jurul orei 19.00 a serii de 31 decembrie, la aceasta răspunzând salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea a ISU Delta, două autospeciale de stingere cu apă și spumă cu 13 militari și un echipaj SMURD fiind trimise la locuința din Niculițel.

La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul podului, într-un corp de casă cu 3 camere. În casă erau 2 persoane care s-au autoevacuat și nu au suferit vătămări.

Incendiul a fost lichidat după decopertarea planșeului din lemn, lut și stuf. A fost afectat planșeul în proporție de 30% din suprafață și bunurile din 2 încăperi.

Cauza probabilă producerii incendiului coș de fum neizolat termic față de materialele combustibile din jur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*