Un minor lăsat nesupravegheat în municipiul Tulcea, a fost accidentat

Spitalul Județean de Urgență Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Un minor scăpat de sub supraveghere a ajuns la spital după ce a fost accidentat de o mașină. Accidentul s-a petrecut în municipiul Tulcea.

În data de 5 noiembrie, un bărbat de 38 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Tulcea, a accidentat un minor de 6 ani, din Tulcea, care a traversat strada prin loc nepermis.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*