Lucrările la DJ 222N Tulcea – Chilia Veche sunt în plină desfășurare

Lucrările la DJ 222N Tulcea - Chilia Veche sunt în plină desfășurare. FOTO CJ Tulcea

Consiliul Județean Tulcea anunță cetățenii din zona de nord a județului, respectiv din localitățile aferente Brațului Chilia, că lucrările demarate la carosabilul de pe drumul județean DJ 222N Tulcea-Chilia Veche sunt în plină desfășurare.

Potrivit CJ Tulcea, până la această dată, din totalul de 42 kilometri, lucrările au fost finalizate pe un sector de 13 kilometri, din Chilia Veche spre Tulcea (aproximativ de la km 77+158 la km 64), constructorul precizând că, din cauza campaniei agricole, întâmpină dificultăți în transportul materialului necesar pentru întreținerea drumului, urmare a aglomerației din zona bac Tulcea – Tudor Vladimirescu.

Lucrările continuă în prezent în ritm susținut, fiind asigurat un depozit de 2.500 de tone de material, precum și utilajele necesare: două autogredere, două cilindre compactoare, două buldozere cu scarificator, opt camioane și o cisternă.

Amintim faptul că Executivul Consiliului Județean a alocat sumele necesare pentru această investiție, respectiv pentru lucrările de întreținere, care vor permite desfășurarea în condiții optime a traficului auto pe tronsonul de drum amintit. Lucrările vor urmări asigurarea condițiilor de trafic auto, inclusiv în punctele critice respectiv Pod Canal 36, Pod Canal Pardina și Pod Batac, unde sunt necesare și se execută și intervenții privind repararea acestor obiective.

Consiliul Județean Tulcea solicită, pe mai departe, înțelegere din partea participanților la trafic pentru dificultățile inerente apărute în desfășurarea circulației în zonă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ce vrajala mai este si asta ? Povestea cu “reabilitarea” drumului Tulcea-Chilia se repeta din 3 in 3 ani ! Vine o firma cunoscuta , deja, din alt judet, abonata la lucrari, aduce un greder ,scurma pietrisul , arunca cateva lopeti de pietris si gata ! Ne vedem peste 3 ani ! Sper ca nu s-a gandit cineva , ca ar fi vorba de vreo asfaltare , sau ceva serios acolo ! Ma rog , poate eu gresesc , dar presa ar putea verifica istoricul acestor lucrari , ce calitate au si cine din Consiliul Judetean este implicat in afacerea asta mai mult , decat trebuie si de ce, cum se face licitatia! Povestea asta este cunoscuta de tulceni , numai presa n-a stiut , n-a cunoscut , nici pe acolo n-a trecut !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*