#CONCURS Câștigă 6 invitații la cele două reprezentații ale piesei “Regina frumuseții din Leenane” de la Teatrul Jean Bart, Tulcea

Teatrul "Jean Bart" din Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Știm că v-a fost dor de actorii de la teatrul Jean Bart, așa că ne-am întors cu o nouă serie de concursuri dedicate celor care vor mai multă cultură la Tulcea. Amatorii de teatru de bună calitate pot merge să vadă “Regina frumuseții din Leenane” la Teatrul Jean Bart pe 21 septembrie și pe 22 septembrie, începând cu ora 19.00.

Tulcea NEWS pune la bătaie câte 3 invitații duble pentru fiecare dintre cele două spectacole. Asta înseamnă că 12 cititori Tulcea NEWS vor avea ocazia să meargă la teatru la finalul acestei săptămâni.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/tlnewsro

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru. 

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 20 septembrie 2018. 

“Regina frumuseții din Leenane” are în distribuție actorii Liliana Ghiță, Irina Naum, Ștefan Mihai și Cristi Naum de la Teatrul “Jean Bart”. Regia și Scenografia sunt semnate de Vlad Cristache.

Piesa de teatru “Regina frumuseții din Leenane” a fost pusă în scenă pentru prima dată în anul 1996 de Compania Druid Theatre/Royal Court Theatre, în Galway, Irlanda. Scriitorul Martin McDonagh, contemporan irlandez, devenit cunoscut în anii ’90 ca dramaturg, a fost montat cu mare succes atât la Broadway, cât și la West End, dar este mai familiar publicului ca scenarist si regizor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*