FOTO Primăria Niculițel a început proiectul de extindere a rețelei de canalizare și de modernizare a celei de alimentare cu apă

A început proiectul de extindere a rețelei de canalizare și de modernizare a celei de alimentare cu apă la Niculiței. FOTO Primăria Niculițel

Primăria Niculițel a început proiectul de extindere a rețelei de canalizare și de modernizare a celei de alimentare cu apă, valoara investiției este de peste 6 milioane de lei, fără TVA.

Primarul comunei Niculiței, Florin Sechila, a declarat că acest proiect este finanțat prn PNDR.

“Proiectul “Extindere rețea de canalizare ape uzate șl modernizare rețea de alimentare cu apă potabilă în localitatea Niculițel, județul Tulcea” are finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Prezentul proiect, prevede extinderea infrastructurii de apă și canalizare existente, prin: extinderea rețelei de alimentare cu apă, în cadrul căreia vor fi realizate 400 de branșamente individuale și două stații hidrofor și extinderea rețelei de canalizare, în cadrul căreia vor fi făcute 375 de racorduri individuale la limita de proprietate, inclusiv cămin racord și zece stații de pompare ape uzate menajere”, a declarat Florin Sechila.

Extinderea infrastructurii de apă şi canalizare va fi realizată pe următoarele străzi: Poet Gheorghe Burlacu, Umbrei, Morii, Dealului, Castelul de Apă, Oilor, Caprelor, Fântâna Zmeului, Ocolului, Îngustă,  Stejarului, Gălbenelelor 1, Gălbenelelor II, Porumbelor, Frunzelor, Alunului, Piatra Roşie, Sălcioarei, Zootehniei, Drumul Săricii, Drumul Vinului, Măceşilor, Florarilor, Salcâmilor, Meşeaua Roşie, Dorului, Bazinului, Aleea Agricultorilor, Muşeţel, Câmpului, Specialiştilor, Prunilor, Liniştită, Aleea Ciulinilor, Aleea Tineretului , Sportivilor, Aleea Morii, Nucilor, Nucilor, Bazilicii, Aleea Criptei, Veseliei, Muzeului,  Proprietarului, Mecanizării, Brebeneilor, Toporașilor, Petuniei, Carpenului.

Data începerii lucrărilor a fost 22 august, iar termenul de execuție este de 24 de luni.

Valoarea proiectului este de 6.190.538,25 lei fără TVA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*