Un individ din Topolog, beat și fără permis, a accidentat un minor de 4 ani, apoi a fugit de la locul faptei

Serviciul de Ambulanță Tulcea 112. FOTO Cătălin Schipor

Un individ în vârstă de 45 de ani din comuna Topolog, județul Tulcea, în timp ce conducea un motociclu în localitatea Făgărașu Nou, comuna Topolog, a accidentat un minor de 4 ani, din comuna Topolog, care se deplasa pe o bicicletă pe partea carosabilă.

Imediat după producerea accidentului rutier, conducătorul motociclului a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști ulterior la domiciliul său. Aceștia au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, având concentrația de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*