Bărbat de 90 de ani, din Ceamurlia de Sus, rănit după ce i-a luat foc bucătăria din gospodărie

Incendiu casă în localitatea Ceamurlia de Sus. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii Secției de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în după-amiaza zilei de miercuri, 18 mai, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie a unei gospodării din localitatea Ceamurlia de Sus, în urma căruia proprietarul ar fi fost rănit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul intervenției a fost trimis de urgență un echipaj format din cinci subofițeri, cu o autospecială de stingere, un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță al Județului Tulcea și a fost alertat și Serviciul Voluntar de Urgență din localitate.

„Ajunși la fața locului, pompierii militari au găsit un bărbat de 90 de ani, proprietarul gospodăriei, cu arsuri la nivelul feței, pe care l-au predat colegilor de la ambulanță pentru îngrijiri medicale, și au intervenit pentru limitarea extinderii incendiului. În scurt timp acesta a fost localizat și lichidat astfel că prin intervenția rapidă flăcările nu au cuprins restul locuinței, pagubele fiind limitate doar la bucătărie, electrocasnicele și mobilierul din interior”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Misiunea pompierilor a fost finalizată în aproximativ 30 de minute, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric produs la un aparat electrocasnic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*