Un copil lăsat nesupravegheat a fost accidentat în municipiul Tulcea

Serviciul de Ambulanță Tulcea 112. FOTO Cătălin Schipor

O fetiță a ajuns la spital după ce a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost lovită de un autoturism. 

Accidentul a avut loc în cursul zilei de 10 decembrie, o femeie de 33 ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Viitorului din municipiul Tulcea, a accidentat o minoră de 10 ani din municipiu, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, nefiind supravegheată.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea minorului. În continuare se efectuează cercetări de către polițiștii tulceni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*