O mașină a luat foc pe drumul dinspre Nalbant către Cataloi după ce s-a lovit de un copac

O mașină a luat foc după un accident. FOTO ISU Tulcea

O mașină a luat foc astăzi pe drumul dinspre Nalbant către Cataloi după ce s-a lovit de un copac.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 7 mai 2024, în jurul orei 10:45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN22A a avut loc un accident rutier.

„Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat faptul că, un bărbat de 64 de ani ar fi condus un autoturism dinspre localitatea Nalbant către localitatea Cataloi, iar din cauza faptului că, acesta tracta o remorcă ( peridoc), ar fi pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului, ulterior autovehiculul luând foc” – IPJ Tulcea.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pasagerului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Tulcea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru stingerea incendiului au intervenit două autospeciale de stingere de la ISU Tulcea. Persoanele aflate în autoturism au reușit să se evacueze până la sosirea forțelor de intervenție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*