În grabă, către moarte. Șoferul unui dric din Tulcea a fost la un pas să-și piardă viața după ce a intrat cu toată viteza într-un pom

Mașina mortuară scăpată de sub control s-a izbit de un pom. FOTO Facebook/Maximilian Horomnea

Un șofer de dric din județul Tulcea a fost la un pas de a lua locul clienților săi obișnuiți după ce a pierdut controlul volanului și a intrat cu viteză într-un pom.

Accidentul rutier s-a produs în data de 13 mai pe DN 22A, când un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Tulcea, conducea dricul dinspre Nalbant, către Cataloi. La un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina mortuară a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiind transportat la spital.

În cauză, polițiștii tulceni au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*