Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu un ATV la Sălcioara

Ambulanța Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanța Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat a fost transportat la spital după ce s-a răsturnat cu un ATV la Sălcioara.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 12 octombrie 2023 în jurul orei 13:20 un bărbat de 64 ani din sat Sălcioara a condus un ATV neînregistrat pe strada Berzei din localitate, iar la intersecția cu strada Bălții ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea  conducătorului ATV-ului care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean  Tulcea.

Conducătorul autovehiculului a fost testat alcoolscop rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neinmatriculat sau neînregistrat și conducerea unui vehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*