Braconaj piscicol în zona Rezervației Biosferei Delta Dunării

Braconaj piscicol în zona Rezervației Biosferei Delta Dunării. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră tulceni au descoperit două persoane care au folosit fără autorizație aproximativ 100 de metri de plasă de pescuit.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Tulcea, aflați duminică, 20 noiembrie, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au efectuat un control asupra unei ambarcațiuni, în care se aflau doi cetățeni români. După efectuarea controlului asupra ambarcațiunii, polițiștii de frontieră au identificat plase tip avă, cu o lungime de 100 de metri, pentru care pescarii nu dețineau autorizație.

Plasele, ambarcațiunea și motorul aferent au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj piscicol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*