Tulcea City Report, o aplicație care va permite cetățenilor să transmită diverse sesizări și incidente către Primăria Tulcea

Tulcea City Report, o aplicație care permite cetățenilor să transmită diverse sesizări și incidente către Primăria Tulcea

În curând va fi lansată aplicația Tulcea City Report, pentru telefonul mobil sau tabletă, gratuită, simplă și intuitivă, care va permite cetățenilor să transmită diverse sesizări și incidente către Primăria Tulcea.

Problemele punctuale din străzile orașului, cum ar fi gropi în asfalt, câini comunitari, resturi menajere sau moloz aruncate la întâmplare, gunoi în mijloacele de transport, disfuncționalități în iluminatul public, coșuri de gunoi vandalizate, vehicule abandonate, blocaje din cauza zăpezii, avarii apă rece și caldă, canalizare înfundată etc, vor putea fi transmise în curând direct de pe dispozitivul mobil către dispeceratele operatorilor de servicii publice, pentru a acționa cu promptitudine și a limita eventualele pagube.

Aplicația va fi disponibilă și va putea fi descărcată de la adresa: https://androidappsapk.co/detail-tulcea-city-report/

În momentul instalării aplicației, telefonul mobil trebuie să aibă conexiunea la internet activă, însă pentru a transmite o sesizare, aplicaţia poate funcționa chiar şi în absența acestei conexiuni, sesizarea făcută urmând să fie transmisă efectiv la momentul conectării dispozitivului mobil la internet.

Aplicaţia reprezintă o linie de urgență pentru probleme publice, care va contribui la dezvoltarea spiritului civic al cetățenilor şi la creşterea încrederii în operatorii de servicii publice locale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Buna ziua .Locuiesc pe str.Sofia nadeje din Tulcea intre str/ Bogdan Voda si str.jupiter .La venirea iernii pe strada nu se mai poate circula din cauza zapezii .Suntem foarte multi pensionari cu boli care nu pot sa se deplaseze deoarece strada este infundata la venirea iernii in fiecare an Respectos va rugam dispuneti in consecinta .Si noi platim taxe si impozite ca toti locuitorii orasului va multunesc anticipat

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*