FOTO O casă din localitatea Mineri a luat foc de la vegetația uscată aprinsă în vecinătate

Pompierii au lichidat incendiul extins la locuință. FOTO ISU Delta Tulcea

Un incendiu de vegetație uscată izbucnit duminică după amiază la vegetația uscată de la marginea localității Mineri s-a propagat la o casa din localitatea Mineri.

Echipajele de pompieri ale ISU Delta Tulcea ajunse la fața locului au constatat că ardea vegetația uscată și vie pe o suprafață de aproximativ 10 hectare.

Focul s-a extins și la acoperișul unei case, existând riscul de a se propaga și la alte locuințe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO ISU Delta Tulcea nu mai face față la incendii. Pompierii sunt chemați din timpul liber pentru a suplimenta echipajele – Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*