FOTO VIDEO O mașină a luat foc pe DN 22A, între localitățile Nalbant și Cataloi

Poliția a oprit circulația în zona unde ardea mașina. FOTO IPJ Tulcea

Un autovehicul a luat foc în trafic în jurul orei 14.00, pe DN 22 A la km 11, între localitățile Nalbant și Cataloi. Traficul a fost oprit pe ambele sensuri de circulație pentru a permite intervenția pompierilor.

Detașamentul de pompieri Tulcea al ISU Delta a fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins o autoutilitară ce se deplasa pe DN 22 A, Nalbant – Cataloi. Cei 2 ocupanți ai vehiculului s-au autoevacuat în timp util.

La locul solicitării au intervenit opt pompieri au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD.

Cauza probabilă producerii incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric la compartimentul motor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*