Trei victime au rezultat în urma impactului între două autoturisme în apropierea Gării Zebil

Trei persoane au fost rănite în apropierea Gării Zebil. FOTO IPJ Tulcea

Accidentul a acut loc în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, când, o femeie în vârstă de 42 de ani din Constanta, conducea un autoturism pe DN22 – E87, dinspre Babadag spre Tulcea.

Accidentul a avut loc în apropierea Gării Zebil, când, potrivit anchetatorilor, conducătoarea auto nu a adaptat viteza condițiilor de drum și a pătruns pe sensul opus. Aici a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 65 de ani, din comuna Casimcea, județul Tulcea, care circula din sens opus.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unei femei de 63 de ani, din comuna Casimcea, județul Tulcea, pasager în cel de-al doilea auto.

Ambii conducători auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*