O bătrână din Isaccea s-a sinucis, aruncându-se de la etaj

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

O femeie de 76 de ani, din Isaccea, s-a sinucis aruncându-se de la etajul patru al unei clădiri dezafectate.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii au fost sesizați joi, 11 martie, cu privire la faptul că în apropierea unei clădiri dezafectate de pe strada 1 Decembrie din orașul Isaccea se afla trupul neînsuflețit al unei femei.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost stabilită identitatea persoanei decedate, ca fiind o femeie de 76 de ani din localitatea Isaccea. Din primele verificări, aceasta ar fi urcat la etajul patru al clădirii, precipitându-se de la înălțimea de 13 metri”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Surse din rândul anchetatorilor spun că femeia ar fi fost cunoscută cu afecțiuni psihice. În cauză se fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*