Accesul în Rezervația Biosferei Delta Dunării se face în baza permiselor – turist, auto, ambarcațiune

Delta Dunării. FOTO Adrian Boioglu

Odată cu începerea sezonului estival, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) reamintește că accesul în Rezervația Biosferei Delta Dunării se face în baza permiselor de acces (turist, auto, ambarcațiune).

Conform Ordinului 610/2009 privind aprobarea tarifelor pentru lucrările și serviciile prestate de ARBDD la solicitarea persoanelor fizice și juridice, permisele de acces în Rezervația Biosferei Delta Dunării au următoarele tarife, astfel:

Permisul de acces în rezervație pentru turiști:

  • 5 lei/persoană/zi;
  • 15 lei/persoană/săptămână,
  • 30 lei/persoană/an,

Permisul de acces pentru autovehicule:

  • 10 lei/autovehicul/zi;
  • 100 lei autovehicul/an;

Permisul de acces pentru ambarcațiuni:

  • 20 lei/ambarcațiune/sejur
  • 100 lei/ambarcațiune/an.

Pentru obținerea acestor permise, precum și a permiselor de pescuit recreativ ori sportiv, ARBDD recomandă utilizarea aplicației de eliberare a permiselor on-line http://arbdd.abt.ro/home/auto, precum și automatele de eliberare a permiselor amplasate la sediul instituției ARBDD din Tulcea str. Portului 34 A.

În același timp, vă informăm că permisele de acces turist în RBDD și cele de pescuit recreativ ori sportiv se pot obține și de la Centrele de Vizitare și Educație Ecologică din Sulina, Crișan și Chilia Veche (http://ddbra.ro/?page_id=2733). De asemenea, o altă modalitate de obținere a permiselor de acces în Rezervația Biosferei Delta Dunării este plata prin SMS la numărul 7494 (http://ddbra.ro/?p=3056), facilitate ce vine în întâmpinarea publicului și completează celelalte opțiuni de plată menționate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*