Trei bărbați sunt cercetați de către polițiștii tulceni pentru tăiere ilegală de arbori

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori. FOTO Cătălin SCHIPOR

În dimineața de 28 septembrie, polițiștii Postului de Poliție Cerna au fost sesizați despre faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au tăiat mai mulți arbori dintr-o pădure din zona localității General Praporgescu, comuna Cerna, județul Tulcea, pe care i-au abandonat și au fugit de la fața locului.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, au fost identificați trei bărbați cu vârstele cuprinse între 28 și 34 de ani, toți din satul Cîrjelari, comuna Dorobanțu, judetul Tulcea, care au tăiat 4,96 mc de material lemnos, prejudiciul creat fiind de aprox. 3.400 de lei.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*