Doi adolescenți de 17 ani, amenințați cu bătaia de un tânăr de 19 ani, pe o stradă din Tulcea, dacă nu îi dau bani

Intervenție a jandarmilor FOTO Jandarmeria Tulcea

Doi adolescenți de 17 ani au fost amenințați cu bătaia de un tânăr de 19 ani, pe o stradă din Tulcea, dacă nu îi dau bani. El a reușit să fure de la unul din cei doi adolescenți suma de 50 de lei.

Duminică, în jurul orei 19.00, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către un tânăr, care a reclamat că i-a fost sustrasă suma de 50 de lei de către o persoană necunoscută.

“La fața locului, jandarmii au identificat doi minori, în vârstă de 17 ani, care au declarat că în timp ce se aflau la intersecția străzilor Iuliu Maniu și Ion Nenițescu din municipiul Tulcea, au fost opriți de către un alt tânăr cu un comportament agresiv, care le-a cerut suma de 10 lei. Aceștia i-au oferit suma de 10 lei crezând că astfel vor scăpa de probleme, însă cel în cauză a trecut la amenințări cu loviri, folosind expresii jignitoare la adresa celor doi și cerându-le și restul banilor pe care aceștia îi au asupra lor.

La un moment dat, cel reclamat le-a sustras celor doi tineri suma de 50 de lei pe care o aveau asupra lor și a fugit de la fața locului”, au transmis jandarmii.

Totuși, jandarmii au identificat în apropiere de zona producerii evenimentului un alt tânăr care se pare că a fost martor la cele întâmplate și îl cunoștea foarte bine pe cel reclamat. Acesta a oferit mai multe date care au dus la identificarea tânărului în cauză.

Jandarmii s-au deplasat la domiciliul celui în cauză, însă au fost întâmpinați de mama acestuia care a declarat că fiul ei nu este acasă și nu știe unde se află.

Pe numele tânărului reclamat au fost întocmite actele de sesizare  a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate de către poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*