Un bărbat din Tulcea s-a ales cu un ordin de restricție provizoriu, în urma unui conflict cu soția sa

Un bărbat din Tulcea s-a ales cu un ordin de restricție provizoriu, în urma unui conflict cu soția sa

Jandarmii tulceni au fost solicitați, la sfârșitul săptămânii trecute, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către o femeie care a reclamat un conflict cu soțul său.

Potrivit IJJ Tulcea, femeia, în vârstă de 47 de ani, le-a declarat jandarmilor că, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu fiul său, soțul, cu care este căsătorită de 26 de ani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, a provocat un conflict în urma căruia ea i-a adus la cunoștința că intenționează introducerea unei cereri de divorț. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a încuiat ușa camerei în care se afla cu soția, având loc o discuție aprinsă între cei doi, iar de teamă, femeia a apelat la copilul, în vârstă de 13 ani, care i-a cerut tatălui să deschidă ușa camerei în care se aflau cei doi. La un moment dat, bărbatul a deschis ușa, iar femeia a reușit să fugă în baie, iar de teamă că va fi lovită, a încuiat ușa și a cerut sprijinul forțelor de ordine.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind emis și un ordin de protecție provizoriu de către organele competente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*