Doi bărbați dispăruți în județul Tulcea: unul găsit decedat, căutările continuă pentru al doilea

Tânăr de 29 de ani, dat dispărut în zona localității Dăeni. FOTO: ISU Tulcea

Într-un weekend tragic în județul Tulcea, dispariția a doi bărbați a fost raportată în incidente separate, ambele legate de ape stătătoare. Autoritățile au mobilizat prompt resursele necesare pentru a le căuta și salva, dar, cel puțin într-unul dintre cazuri, a fost constatat decesul.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, pompierii tulceni au fost alertați duminică, 25 iunie, în jurul orei 12.00, cu privire la dispariția unui bărbat în vârstă de 29 de ani, în zona localității Dăeni. Pompierii de la Secția de Pompieri Măcin au intervenit într-o misiune dificilă, în condiții meteorologice nefavorabile, dar căutările au fost amânate pentru dimineața următoare.

Într-un caz similar, sâmbătă, 24 iunie, un apel la numărul unic de urgență 112 a semnalat dispariția unui alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, în localitatea Turcoaia, județul Tulcea. Echipa de salvatori din cadrul Secției de Pompieri Măcin s-a deplasat imediat cu o ambarcațiune RIB pentru a-l căuta.

Din păcate, în urma căutărilor efectuate pe 25 iunie, trupul bărbatului în vârstă de 42 de ani a fost găsit într-un canal din localitatea Turcoaia. Salvatorii l-au scos la suprafață și l-au predat autorităților competente, dar din nefericire, acesta nu prezenta semne vitale.

În ceea ce privește bărbatul de 29 de ani, căutările au fost reluate în dimineața zilei de luni, 26 iunie, cu implicarea unui echipaj format din patru subofițeri, care au folosit o ambarcațiune pentru a parcurge zona în căutarea acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*