TLnews TV: Primarul comunei Murighiol, Filip Ivanov, vorbește despre proiectele pe care vrea să le realizeze

Filip Ivanov, primarul comunei Murighiol. FOTO Tlnews.ro

Primarul comunei Murighiol, Filip Ivanov, prezintă în emisiunea de la TLnews TV proiectele pe care dorește să le realizeze în mandatul viitor.

Astfel, alocă o atenție deosebită infrastructurii și are și în plan mai multe proiecte de reabilitare, modernizare și asfaltare a unor străzi din localitate. De asemenea, Filip Ivanov își propune realizarea unui sistem de canalizare menajeră în localitățile Sarinasuf și Plopul, dar vrea să creeze și facilități de acostare pentru ambarcațiuni.

Primarul dorește să construiască două cămine culturale, dar și să ridice un nou sediul pentru Primăria Murighiol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*