Acțiunile de verificare a legalității transportului rutier au continuat în Tulcea: amenzi în sumă de peste 11.000 de lei

Polițiștii rutieri, în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au continuat și miercuri acțiunea pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Totodată, acțiunea a vizat si verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

În cadrul acțiunii, echipele de control au verificat peste 49 de autovehicule, fiind aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.780 de lei, dintre care șase pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform Legii 55/2020, iar restul pentru abateri la regimul rutier.

De asemenea, polițiștii au reținut opt permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate zilnic şi în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*