TLnews TV: Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea, face bilanțul primului an din acest mandat

Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la TLnews TV.

Cu acest prilej, Horia Teodorescu a făcut un bilanțul de un an din acest mandat al său. El a prezentat progresul la proiecte importante pentru tulceni, cum ar fi: Podul peste Dunăre, Sala Polivalentă, Spitalul Județean și faleza municipiului Tulcea.

Președintele Consiliului Județean a mai povestit despre relația pe care o are cu Primăria Tulcea, dar și despre promovarea județului și rolul important pe care îl are în această direcție Asociația Delta Dunării.

De asemenea, Horia Teodorescu a afirmat că se gândește să facă o statuie dedicată marelui campion Ivan Patzaichin, care a promovat județul Tulcea și Delta Dunării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. De departe, Omul care a adus cele mai multe si mari investitii in Judetul Tulcea!
    Tulcenii merita acest lucru!
    La cat mai multe realizari!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*