Energoterm nu mai furnizează căldură în municipiul Tulcea

calorifer caldura agent termic
Tulceni fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii

S.C. ENERGOTERM S.A. aduce la cunoștință clienților săi ca începând cu data de 10 aprilie că oprește furnizarea energiei termice pentru încălzire.

Măsura a fost luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00 – 06.00“.

Inițial, în urmă cu câteva zile, măsura a fost luată doar pe perioada zilei, energia termică furnizându-se pe perioada nopții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*