Conducătorul unui tractor, rănit într-un accident rutier

Accident rutier între localitățile Horia și Lanurile. FOTO IPJ Tulcea

Conducătorul unui tractor a fost rănit astăzi, într-un accident rutier în județul Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, în după-amiaza zilei de 11 octombrie 2023, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, între localitățile Izvoarele și Horia din județul Tulcea.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fata locului, a reieșit faptul ca, un bărbat, în timp ce conducea un auto din direcția localității Horia către localitatea Izvoarele, județul Tulcea, ar fi intrat in coliziune fata-spate cu un tractor care circula in aceeași direcție de deplasare, ambele vehicule părăsind partea carosabilă.

In urma impactului a rezultat vătămarea conducătorului tractorului, care a fost transportat la spital, in vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducatori detineau permise de conducere valabile si nu se aflau sub influenta alcoolului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*