Un bărbat din Somova a murit după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

Masina de pompieri FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, în cursul nopții de miercuri spre joi, pentru a lichida un incendiu ce izbucnise într-o locuință din Somova. În incintă, pompierii au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, carbonizat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, alerta s-a dat joi, 23 septembrie, în jurul orei 01.15, iar la fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat în interiorul unei camere și la nivelul acoperișului. Întrucât existau informații că în interior se afla o persoană, pompierii au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, pompierii au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 56 de ani, carbonizat”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul. Au ars în totalitate bunurile materiale din camera de unde s-a declanșat incendiul și aproximativ 20 metri pătrați din acoperișul locuinței.

Fumatul a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu, au mai stabilit pompierii tulceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*