Tânăr de 20 de ani, rănit într-un accident rutier petrecut pe DN 22, în localitatea tulceană Somova

Tânăr de 20 de ani, rănit într-un accident rutier petrecut pe DN 22, în localitatea Somova. FOTO ISU Tulcea

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost transportat la spital marți, 29 iunie, după ce a fost rănit într-un accident rutier petrecut pe DN 22, în localitatea tulceană Somova.

Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc în jurul orei 06.30, fiind implicat un autoturism în care se afla doar conducătorul auto. Acesta, un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția Isaccea către Tulcea, pe raza localității Somova a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de pe marginea drumului.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Tulcea, pentru acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI, cu două echipaje de salvatori cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Victima, bărbat în vârstă de 20 de ani, conștientă și cooperantă, a primit îngrijiri medicale la fața locului și, ulterior, a fost transportată la spital de către ambulanța SMURD, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, au precizat reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriei și îndepărtarea scurgerilor de lichide combustibile (carburanți și ulei) și au degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*