FOTO Modernizarea Falezei Dunării a intrat în faza de Consultare Publică. Tu cum vrei să arate zona reamenajată de Consiliul Județean Tulcea?

Faleza Dunării la Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Faleza Dunării la Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Municipiului Tulcea a demarat etapa de consultare publică pentru amenajarea falezei.

Zona care acum arată ca după bombardament urmează să fie pusă în valoarea de către Consiliul Județean Tulcea. Până atunci însă, legea cere să fie parcurși mai mulți pași. Tocmai de aceea, oricine are idei despre cum ar trebui să arate Portul Tulcea, poate să le trimită Administrației Locale sau să participe la o dezbatere programată pentru sfârșitul lunii septembrie 2018.

Propunerile și observațiile pot fi trimise în scris (cabinetprimar@primaria-tulcea.ro) sau prin telefon (0240.511.440) pe Adresa Primăriei Tulcea, până la 23 septembrie 2018.

Publicul este invitat apoi să participe la Dezbaterea Publică care are loc pe 24 septembrie, ora 12.00 la sediul Primăriei Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*