Suspecți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din locuințe, reținuți de polițiștii tulceni

Percheziții în Tulcea într-un dosar de trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism. FOTO cu rol ilustrativ

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt din locuință, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, au identificat doi bărbați de 28 și 45 de ani, ambii din municipiul Tulcea, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, potrivit IPJ Tulcea, în perioada septembrie 2020 – februarie 2021, bărbații în cauză ar fi sustras mai multe bunuri din locuințele unor persoane din municipiul Tulcea.

Pentru probarea activității infracționale, la data de 23 februarie, polițiștii tulceni au efectuat percheziții domiciliare la locuințele bărbaților în cauză, de unde au ridicat în vederea continuării cercetărilor, aparate electronice și bijuterii, în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

Polițiștii au reținut cei doi bărbați pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, aceștia să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere corespunzătoare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și a jandarmilor din cadrul IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*