Jandarmul Sorin Andrici, din nou pe primul loc la o competiție sportivă

Jandarmul Sorin Andrici, din nou pe primul loc la o competiție sportivă. FOTO IJJ Tulcea

Duminică, 12 noiembrie,  jandarmul tulcean, Sorin Andrici, a participat la Campionatul Național de Duatlon Sprint de la Brașov.

Chiar dacă au fost 4 grade la ora startului și rafale puternice de vânt, Sorin, așa cum și-a obișnuit susținătorii, nici de această dată, nu a plecat cu ,,mâna goală” de la competiție, astfel că după 5 km de alergare, 20 km de bicicletă și 2,5 km alergare, a reușit să obțină locul I.

Nu este un simplu rezultat, ci și un prilej de a face cunoscută cauza copiilor mai puțin norocoși, care, cu ajutorul jandarmului, vor avea ghetuțe călduroase la iarnă, prin intermediul campaniei ,,Ghetuțe călduroase”.

Sorin Andrici a încheiat anul competițional într-un mod demn de admirat, obținând de trei ori titlul de campion național în cadrul Clubului Aqua Vita Delta Tulcea unde este legitimat, la probele Triatlon Olimpic, Duatlon Super Sprint și Duatlon Sprint.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*