Adunare Festivă dedicată Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice

Adunare Festivă dedicată Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. FOTO CJ Tulcea

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat miercuri, 29 septembrie, la Adunarea Festivă – „1 octombrie Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”, organizată de Consiliul Județean al Pensionarilor și Persoanelor Vârstnice Tulcea.

„Vă urez La mulți ani în avans, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, viață lungă, sănătate și liniște. Există în memoria colectivă o vorbă de duh: <<Cine n-are bătrâni, să-și cumpere>>. Acest proverb de o semnificație deosebită, înglobează filosofia de viață a poporului român. De aceea, trebuie să găsim împreună drumul cel bun pentru a da o valoare mai mare acestei zicale.  Vă doresc încă odată o viață senină, puterea de a trece peste toate greutățile, înțelepciune și echilibru în toate acțiunile dumneavoastră“, a declarat cu acest prilej administratorul public al județului, Dumitru Mergeani.

Acțiunea a făcut parte din programul manifestărilor organizate de Consiliul Județean al Pensionarilor și Persoanelor Vârstnice Tulcea cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, cu acest prilej fiind acordate diplome aniversare celor care s-au evidențiat în activitatea desfășurată în sprijinul vârstnicilor tulceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*