Strada Victoriei din municipiul Tulcea nu mai este stradă cu sens unic. Se circulă în ambele direcții între strada Isaccei și Podgoriilor

Pe strada Victoriei din municipiul Tulcea s-au modificat regulile de circulație. FOTO IPJ Tulcea

Poliția Rutieră informează că pe strada Victoriei din municipiul Tulcea, pe tronsonul de drum situat între intersecția cu strada Isaccei și strada Podgoriilor, s-a adoptat măsura instituirii circulației pe ambele sensuri. De asemenea, parcarea pe acest segment de stradă nu mai este permisă.

Măsura a fost luată în vederea fluidizării traficului rutier în zona sensurilor giratorii, pe strada Isaccei și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În acest sens, au fost montate indicatoare de interzicere, „oprirea interzisă”, polițiștii rutieri recomandând persoanelor care locuiesc în zonă să folosească parcările amenajate pentru a elibera drumul public, urmând ca începând cu data de 9 octombrie, să aplice măsurile contravenționale prevăzute de actele normative în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*